Vævede og printede textilarmbånd sikrer den højeste komfort og sikkerhed

 
Tekniske specifikation og målSpecifikationer_textilbaand.html

Vævede armbånd er i dag den bedste og mest sikre løsning på adgangskontrollen ved alle større som mindre udendørsarrangementer.


Vort store udviklingsarbejde har givet os et produkt, som er 100% tilpasset strabadserne på en fleredags festival eller sportsstævne. Vi har valgt ikke at gå på kompromis i noget led af produktionen, og da vi samtidig har valgt Europas førende etiketvæveri som samarbejdspartner, mener vi klart, at vores vævede festivalarmbånd lang overgår andre lignende produkter på markedet.

Både hvad angår styrke og kvalitet samt håndværksmæssig udførelse er vore armbånd i en klasse for sig, og mange brugere vælger da også at beholde armbåndet på håndleddet længe efter festivalen eller stævnet er slut - både som et varigt souvenir og som et smukt smykke....


Textilarmbånd findes i mange forskellige udformninger og med forskellige lukkemekanismer, og vi har helt sikkert også en løsning til dit arrangement.
Texstar er en anden type textilarmbånd som findes i flere forskellige udformninger, alle med en bredde på 15mm. Produceres i Kina og leveres som vævet eller med transfertryk. Flere forskellige plomberingstyper tilbydes f.eks. til fysiske sportsgrene, hvor man af sikkerhedsmæssige hensyn ønsker en plomb som vil brydes ved hård fysisk belastning. Traditionel alu-plomb, plastik slide lock og plastik tryklås.Kan også leveres med NFC- eller RFID chip alt efter specs.

Kan ivæves op til 6 farver som fuldvævet armbånd, - ved transfertrykte fuld farveskala.

Intex-armbåndet er vores mest eksklusive og fleksible armbånd. Produceret i Europa under strenge sikkerhedforanstaltninger og med mulighed for mange tekniske »anti-pirat« features gør InTex til vort absolut mest sikre armbånd.

InTex er et brokadevævet armbånd, hvilket vil sige at selve det synlige motiv er vævet på en løsere bundkvalitet. Armbåndet er derfor mere komfortabelt fremfor et fuldvævet. Kan ivæves op til 8 farver og special- og effektgarner, såsom metaltråd og UV-sensitive garner kan gøre armbåndet forfalskningssikkert.

Absolut brudsikkert og umulig at overdrage, når først plomben er trykket

Tekniske specifikation og målSpecifikationer_textilbaand.html